Petra heeft mij tijdens ons traject een duidelijke spiegel voor kunnen houden om gedragspatronen te kunnen herkennen. Het fijne was dat zij heel snel to the point kan komen en ook snel de juiste conclusies kon trekken. 

Marianne

Ik heb het samenwerken met Petra als heel prettig ervaren, ze is goed in haar vak als coach. Ze heeft een positief kritische instelling en zet je echt zelf aan het werk waardoor het eigen proces in waarde stijgt.

Barbara

Petra is ontzettend goed in haar vak als coach. Als begeleider van mijn loopbaantraject heb ik haar ervaren als een prettige en positief ingestelde persoon. Ze heeft de kracht om mensen zichzelf te laten zijn en tegelijk stelt ze scherpe, rake vragen. Zo hielp zij me om de juiste richting te vinden, altijd op een vriendelijke en motiverende manier.

Efrath

Speciale aanbieding voor werkzoekende vrouwen

De zomer doet zijnnature-sunset-person-woman-large intrede en dat betekent voor veel mensen een periode van vakantie en relaxen. Voor werkzoekenden houdt het vooral in dat een periode is aangebroken waarin vacatures en andere nieuwe carrièrekansen niet voor het oprapen liggen. Het is daarmee een uitgelezen tijd om even een pas op de plaats te maken en in rust en ruimte te reflecteren op je loopbaan. Oftewel; een mooie periode om te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling, zodat je voor september de focus voor een nieuwe (carrière)stap helder hebt en met goede moed verder kan. Extra hulp is hierin natuurlijk welkom, maar als werkzoekende heb je natuurlijk maar een beperkt budget.

Daarom heb ik voor jou, als werkzoekende, een mooie zomeraanbieding in de maanden juli & augustus! Ik bied je een traject aan van 3 gesprekken voor de prijs van één. Een kort én krachtig traject dat je bemoedigt en (weer) in jouw kracht zet. In het traject zit:

  • 3 coachgesprekken van 1 uur.
  • 2 keer een telefonisch contactmoment van 15 minuten. Je mag zelf bepalen wanneer en dit mag ook na het traject.
  • Dagelijks bereikbaar via de mail voor vragen of opmerkingen.
  • Betrokkenheid, ook nadat het traject is afgelopen.

WAT gaan we doen?

Ik ben een expert in de kern van jouw vraag naar boven halen en orde scheppen in jouw hoofd. Ik kan als geen ander jouw kracht naar boven halen en de beren op de weg kleiner maken. Tijdens het traject gaan we:

  • Focus aanbrengen en jouw doel bepalen.
  • Inzoomen op jouw drijfveren en kracht.
  • Opruimen wat je in de weg staat.
  • Een positieve(re) blik ontwikkelen.

In dit alles staat jouw persoonlijk leervraag natuurlijk centraal.

Deze AANBIEDING is voor jou als:

Je bent een gedreven vrouw en zet je graag in om maatschappelijke impact te maken. Jezelf ontwikkelen en blijven groeien vind je belangrijk. Je bent op dit moment werkzoekend en wilt op een ontspannen en diepgaande manier aan de slag gaan met jouw ontwikkelvraag.

Wat is de INVESTERING?                                                                                

Het traject bied ik aan voor het totaalbedrag van €60,- (exclusief BTW).

Waarom zo’n lage prijs? Simpel; ik weet hoe het is om weinig geld te hebben én de motivatie om een aantal punten uit de weg te ruimen. Dat lukt niet altijd in de workshops die worden aangeboden. Daar is meer persoonlijke begeleiding voor nodig. Ik weet hoe frustrerend het is als je hard je best doet en die ene baan maar niet in handen krijgt. Daarnaast vind ik het belangrijk dat coaching betaalbaar is. Ik wil je dit graag geven, als stimulans, het zetje dat je nodig hebt of gewoon als de schop onder je kont om de beren op te ruimen.

In ruil voor een positieve ervaring ontvang ik graag een review via Facebook en/of LinkedIn.

LET OP: Ik heb plek voor 6 klanten, dus reageer vandaag nog.
LOCATIE: Utrecht

Twijfel je of jouw leervraag in het traject past? Neem dan vrijblijvend contact op via 0644283997.

LET OP: Ik heb plek voor 6 klanten, dus reageer vandaag nog.

LOCATIE: Utrecht

MELD JE AAN door te mailen naar
info@petra-vanes.nl