Heb je vragen? Je kunt mij vrijblijvend bellen of mailen. Ik sta je graag te woord!

M: info@petra-vanes.nl
T: 0644283997

Haal meer uit jezelf

Heb jij het gevoel dat je niet optimaal laat zien wat je kan?
Ga jij vaak ontevreden weg tijdens een bijeenkomst of gesprek, omdat jij jezelf onvoldoende hebt kunnen profileren?
Loop jij vast in je (netwerk)gesprekken of carrièremogelijkheden?

Ik herken dit gevoel en ik heb de oplossing gevonden.

Jaren geleden zat ik in hetzelfde schuitje. Ik had bij gesprekken vaak het gevoel dat ik niet alles liet zien wat ik in mij had. Ik wist het wel, maar ik kon het niet verwoorden. Hierdoor ging netwerken moeizaam, verliepen sommige samenwerkingen stroef en kwam ik niet hogerop. Ontzettend frustrerend.

Leer de kern verwoorden12109841_910033359074191_6036803461363244091_o

Tegenwoordig kan ik mijn eigen kern duidelijk verwoorden. Ik weet waar mijn capaciteiten liggen en hoe ik in relatie tot de ander reageer. Ik kom beter voor de dag en mijn gesprekken zijn doeltreffend.  

Dit heb ik gerealiseerd door bezig te gaan met 1 simpel aspect: het vergroten van mijn zelfkennis.
Hoe meer zelfkennis ik heb, hoe meer invloed ik kan uitoefenen!

Het resultaat

In deze training gaan wij praktisch en concreet aan de slag, waardoor jij echt met resultaat naar huis gaat:

  • Jij kan jouw onderscheidend vermogen helder verwoorden.
  • Jij bent meer verbonden met jezelf, waardoor jij jezelf duidelijk kan profileren.
  • Jij weet hoe je reageert in bepaalde situaties en hoe je hiermee jouw voordeel kan doen.

De meerwaarde van de trainingsvorm is dat we het samen doen. We hebben elkaar nodig en voorzien elkaar direct van (positieve) feedback. Hierdoor wordt jouw  leerrendement optimaal.

Reacties van deelnemers

Het blijft niet alleen bij theorie. Door de oefeningen wordt het concreet wat je kunt. ”

“Ik kende het kernkwadrant al wel, maar Petra heeft mij er nog meer uit laten halen door middel van interactieve oefeningen”.

“Petra maakt het daadwerkelijk praktisch, zodat ik er direct mee aan de slag kan.”

“Door de vele interactie in de training kon ik uit mijn eigen hokje komen. Dit heeft mij veel nieuwe inzichten gebracht.”

Petra’s opdrachten brachten voor mij veel meer te weeg dat ik in eerste instantie had verwacht. Ik vind het erg knap van haar dat ze aandacht heeft voor iedereen en mensen in hun waarde laat. Ze laat altijd ruimte voor mensen om te spreken.

Petra is open & geduldig, laat de ander zichzelf zijn en eigen conclusies trekken. Haar positiviteit werkt hierbij bemoedigend en aanstekelijk. Ze stelt keer op keer de juiste vragen op het juiste moment om ons aan het denken te zetten, een spiegel voor te houden en een stapje verder te helpen.

Praktische informatie

Volgend jaar ga ik weer van start met deze training.

Ik geef deze training ook graag aan bestaande groepen om het team nog meer in hun kracht te zetten. Met als gevolg dat de organisatie nog meer floreert. Meer informatie over prijzen zijn op te vragen door te mailen naar info@petra-vanes.nl.