Heb je vragen? Je kunt me vrijblijvend bellen of mailen. Ik sta je graag te woord!

M: info@petra-vanes.nl
T: 0644283997

ON TRACK training

Ben jij toe aan nieuw level in je leven? Wil jij persoonlijk of zakelijk meer impact maken en verder komen?

Kans is dat jij dit al meerdere malen hebt geprobeerd, zonder succes. Als mensen vallen we snel terug op oude gewoonten. Dit kan ervoor zorgen dat we weer vast raken en door de bomen het bos niet meer zien. Dat is fataal voor jouw dromen, zowel zakelijk als privé!

Maak het concreet

Hoe kan jij het gehele jaar door impact blijven maken? Het draait om de juiste soort focus aanbrengen. Ik geloof dat we alleen met een concreet plan en een duidelijke visie onze dromen kunnen realiseren. Samen gaat dit beter dan alleen. Een buitenstaander kan jou namelijk wijzen op nieuwe mogelijkheden. Geeft jou de juiste zet om jouw dromen om te zetten in concrete doelen & acties.

Neem de tijd

Wanneer was de laatste keer dat jij tijd nam voor reflectie? Om na te denken over hoe jij bezig bent (het proces) en wat daarin wel en juist niet werkt? Ik merk dat ik dit vaak uitstel of afzeg omdat er andere ‘belangrijke’ zaken tussen komen. Nu besef ik mij dat juist die momenten ervoor zorgen dat ik de juiste focus blijf behouden. Dat gun ik ook jou van harte!

ON TRACK training

Daarom bied ik een exclusieve ON TRACK training aan. In een kleine groep (maximaal 10 deelnemers) nemen we de tijd om terug te kijken, stellen we doelen en brengen we nieuwe focus aan. Heb jij een verlangen om zakelijk of persoonlijk meer impact te maken? Om jouw droom eindelijk te gaan realiseren? Dan is dit de uitgelezen kans. 

Resultaat

  • Je weet waar je NU staat.
  • Je hebt jouw droom duidelijk voor ogen.
  • Je weet wat wel en niet voor je werkt.
  • Een persoonlijk actieplan met concrete doelen EN actiestappen, zodat jij er direct mee aan de slag kunt.
  • Met gemak op weg naar jouw droom.

Het karakter van de bijeenkomst is ontspannend actief. De investering? Slechts €55,- (excl. btw).
Dat is inclusief koffie/thee/sap, lunch en persoonlijk aandacht.

SCHRIJF JE IN 

Wil jij meer impact maken en echt iets betekenen? Ik geef de workshop op aanvraag, dus stuur een mail naar info@petra-vanes.nl