Klanten aan het woord

Tijdens de coachingsgesprekken met Petra heb ik gemerkt dat ze snel in staat is iemand te doorgronden en tot de kern van het probleem te komen. Naast mijn doel om meer inzicht te krijgen in mijn drijfveren, heb ik geleerd welke belemmerende gedachten je in de weg kunnen zitten. Het was fijn een spiegel voorgehouden te krijgen en deze gedachten nu zelf te kunnen herkennen en ombuigen tot iets positiefs. Haar positieve kijk op zaken en de open gesprekken met ruimte voor humor hebben hierbij zeker geholpen.

– Sven –


Petra is positief, open minded en punctueel. Ze heeft zichtbaar plezier in het steunen en coachen van mensen / processen. Daarin denkt ze graag mee en heeft ze oog voor detail. 

– Anne – 

Petra heeft mij tijdens ons traject een duidelijke spiegel voor kunnen houden om gedragspatronen te kunnen herkennen. Het fijne was dat zij heel snel to the point kan komen en ook snel de juiste conclusies kon trekken. Hoewel voorgaande erg serieus en zwaar klinkt was het erg fijn dat het in zijn geheel heel ontspannen voelde. Zonder dat ik me er bewust van was verzetten we samen bergen werk. Uiteindelijk heb ik veel meer inzicht gekregen in hoe mijn gedachtepatronen zich ontwikkelden en hoe ik daar iets mee kon doen. Dit alles heeft geleid dat ik meer energie over heb en mij een stuk meer ontspannender voel.

– Marianne –

Petra geeft vertrouwen door te focussen op de positieve punten. Ze geeft persoonlijke aandacht, maar laat het initiatief bij de groep. Door ons zelf ons avontuur te laten doorlopen zoals dat per persoon past, geeft ze heel veel vertrouwen en geeft ze impliciet aan: je weet zelf wat bij je past en dat is meer dan oké.

– Marleen – 

Petra’s opdrachten brachten voor mij veel meer te weeg dat ik in eerste instantie had verwacht. Ik vind het erg knap van haar dat ze aandacht heeft voor iedereen en mensen in hun waarde laat. Ze laat altijd ruimte voor mensen om te spreken.

– Lieke – 

Petra heeft me weer laten geloven in mezelf. Nu kan ik de mooie dingen weer zien en koesteren.

– Michel – 

Petra stelt zich erg open richting de deelnemers. Hiermee komt ze juist benaderbaar over, in plaats van belerend of alwetend. 

– Steffanie – 

Petra is open & geduldig, laat de ander zichzelf zijn en eigen conclusies trekken. Haar positiviteit werkt hierbij bemoedigend en aanstekelijk. Ze stelt keer op keer de juiste vragen op het juiste moment om ons aan het denken te zetten, een spiegel voor te houden en een stapje verder te helpen.

– Efrath – 

Wil je meer weten over mijn diensten? Klik voor informatie over